Jdi na obsah Jdi na menu

Jsme tu pro sebe, jsme tu pro Vás

15. 12. 2017

Projekt „Jsme tu pro sebe i pro Vás“.

Nabídka možnosti zapojit se do projektu Nadace Tesco v grantovém programu „ Vy rozhodujete, my pomáháme“ mne zastihla v nemocnici. Na přemýšlení a pár poznámek k eventuální žádosti času dost. O výzvě jsem věděla nějakou dobu, ale vůbec mně nenapadlo, že by mohla být pro náš spolek. Takže po návratu domů jsem příležitost vylepšit rozpočet klubu využila a žádost zpracovala.  

Velice příjemným pak bylo sdělení z nadace, že náš projekt, přihlášený do grantového programu Vy rozhodujete, my pomáháme, postupuje do říjnového hlasování zákazníků Tesco. Hlasování probíhalo od 3. do 31. října 2017. V našem velkém TESCU a marketu Tesco v Karviné 7. Když jsem šla poprvé k hlasovacímu zařízení a viděla, že náš projekt má nejvíce žetonků, chtělo se mi brečet. Dobře si uvědomujeme, že jsou zde i jiné potřebné organizace. Na společné schůzce členů klubu, v říjnu bylo velice rušno, příjemně rušno. Uvědomili jsme si, že cíl činnosti klubu, a to, že by se mělo v každé karvinské rodině vědět, že nabízíme pomoc a zajišťujeme služby onkopacientům, se plní. O to více pak později, kdy nám bylo oznámeno, že projekt podporu získal a zřejmě první finance, které přijdou po novém roku, na účet, budou z Nadace Tesco.

Dnes 15. prosince jsem s kolegyní převzala od manažera prodejny pana Šafránka šek na 30 000,-- Kč na realizaci projektu. Nejdříve fotka s šekem v prodejně, následně moc příjemné povídání o projektu, o dlouholeté činnosti spolku, o tom co se daří a co ne. O dalších možnostech spolupráce. Téměř dvě hodiny předvánočního času stráveného v příjemném prostředí, v zázemí zaměstnanců prodejny. Odcházely jsme s příjemným pocitem, že tady jsou nám nakloněni. Dohodli jsme další možnosti, jak realizaci projektu rozšířit o potřebné aktivity.   

Takže po vánočním volnu můžeme uskutečnit akce s projektem související, což jsou hlavně služby členům klubu takové, které si jednotlivě nezajistí. O průběhu akcí budeme na stránkách informovat.

 

Zpracovala: Monczková 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář