Jdi na obsah Jdi na menu

Krizové centrum

Příspěvky

Plán činnosti spolku na rok 2024

Od ledna 2024 se budeme scházet v nové klubovně. Sídlo v Karvinské hornické nemocnici zůstává. Klubovna bude přestěhovaná o patro níže. Stávající místnost nemocnice potřebuje pro zajištění služeb pacientům onkologického centra, kterých neustále přibývá.

Přečíst

Plán činnosti spolku v roce 2023

I pro rok 2023 bychom si navzájem chtěli organizovat akce k radosti a spokojenosti s tím, že se můžeme a máme kde scházet, plánovat si pobytové akce, výlety a akce, které podporují stále naše vzdělávání a vnášejí do našeho života pohodu a dobrý pocit z toho, co všechno můžeme ještě zvládat. To se těch starších členů týká. Těm mladším nabízíme možnost podílet se na uskutečňování náročnějších akcí.

Přečíst

Plán činnosti spolku v roce 2021

Plán práce příštího roku zpracováváme v rozpacích nad tím, že nikdo neví, jak bude pokračovat situace ve společnosti, vzhledem k pandemii koronaviru COVID 19. Že hned po novém roku nebudeme moci plnit plán je jasné. Přesto, že se míníme přizpůsobovat okolnostem, bude třeba reagovat rychle, plán měnit, doplnit.

Přesto věříme, že prožívání roku bude příjemnější než letos. Nepočítáme s tím, že společné schůzky budou probíhat v Rehabilitačním středisku nebo Spolkovém domě. Místo setkávání najdeme a necháme na každém z členů, zda se bude chtít účastnit.

Přečíst

Hodnocení aktivit roku 2020

Komentářů: 0

Hodnocení aktivit onkospolku v roce 2020.

Přečíst

Hodnotící zprava - rok 2019

Komentářů: 0

Hodnotící zpráva: Projekt – „ Jsme tu pro sebe, jsme tu pro Vás“.

Činnost spolku v roce 2019.

 

Projekt s názvem: Zkvalitnění života onkologických pacientů v Karviné zahrnuje realizaci tříletého projektu, podpořeného Nadací rozvoje zdraví. Rok 2017 – 2019.

 

Přečíst
Přečíst

Plán práce 2018

Komentářů: 0
Přečíst

Klubovna v nemocnici

Komentářů: 0
Přečíst