Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvánka do Slezské Humanity

22. 4. 2024

Zveme Vás ve spolupráci se Svazem tělesně postižených v Karviné do příjemného prostředí společnosti Slezská Humanita. Pracovníci společnosti představí nabízené     služby především seniorům.

Předmět činnosti SLEZSKÉ HUMANITY, obecně prospěšné společnosti

  • Sociální služby
  • Zdravotnické služby
  • Doplňkové služby

Bývalému vedení Slezské Humanity vděčíme za to, že dalo podnět několika onkologickým pacientkám k založení sdružení. Na rekondičním pobytu v Komorní Lhotce v roce 2021. Několik let jsme byli i členy Slezské Humanity. Většina členů nynějšího onkoklubu se dostala do situace, kdy se nabízené služby mohou hodit.

Z webových stránek společnosti.

Veřejný závazek SLEZSKÉ HUMANITY, obecně prospěšné společnosti

Posláním SLEZSKÉ HUMANITY, obecně prospěšné společnosti je:

Poskytnout bezpečné a důstojné prostředí uživatelům sociální služby v blízkosti bývalého bydliště a zachovat tak kontakt s rodinou, přáteli a prostředím, ve kterém žili a k němuž se váže jejich životní příběh, Umožnit jim, aby se co nejvíce přiblížili způsobu života věkově srovnatelné populaci, Pomoci lidem udržet si nebo znovu nabýt své místo v životě a mít tak stále svou roli ve společnosti.

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY:

Půjčovna kompenzačních pomůcek.

                                                            Přijďte. Dozvíte se více.

      Sídlo Slezské Humanity najdete na ulici Čajkovského směrem od Mateřské školy kolem nového velkého parkoviště poblíž areálu Základní školy Majakovského. Budova kdysi k této škole patřila.

Pokud se rozhodnete přijít, volejte na číslo: 728 342 733 nebo pište na: monczkova.b@seznam.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář